![]() |
ManadoLuNUN EN UNUTULMAZ DÖNEMi HANGiSi? |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Author | |
Kısasamsun ![]() Yeni KaYdoLmuŞ ![]() Joined: 12 AGuStoS 2006 Status: Offline Points: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya arkadaşlar sizin iyi dönemden neyi kastettiğinizi anlayamadım.iyi dönemden kastınız aykırılıksa okulun çatısını yakanları biliyoruz.sizin bahsettiğiniz c sınıfının yapyıkları vızıltı kalır onların yanında.[tabi renklilikten anladığınız buysa...]bence maharet, yaptıktan sonra göstermek için uğraşmamaktır.
|
|
![]() |
|
violinist ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 12 AGuStoS 2006 Location: malatya anadolu lisesi Status: Offline Points: 134 |
ManadoLunun her dönemi unutulmazdırrr... |
|
![]() |
|
jawss ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 07 AGuStoS 2006 Status: Offline Points: 140 |
walla 2004 mezunu olarak konuşuorum bizim C dallas gbiydi hertürlü şey vardı.özelliklede dallas gibiydi hergün başka bişi çıkıodu ama herne olursa olsun güseldi |
|
& jAwSsS &
|
|
![]() |
|
ebruli ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 10 HaZiRan 2006 Location: Marmara üni Status: Offline Points: 27 |
bence anadolu lisesinin en güzel en unutulmaz dönemi: hiç bir dönem olmağı dönemdi okul yeni yapılıyodu harikaydı o dönem ne eğlenirdik yaaa
|
|
![]() |
|
Dante ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 17 $uBat 2006 Location: Marmara BSY Status: Offline Points: 120 |
bence okulun en güzel dönemleri ebrulinin olmadığı bütün dönemlerdi.... |
|
![]() |
|
vagrant ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 12 Temmuz 2005 Location: ist Status: Offline Points: 111 |
kesinlikle katiliyorum sana dante zaten bu ebruli bizden biri gibi konusuyor sanki bizden biri gibi muhabbetlere katiliyor bilmiyorum kim oldugunu ama cok yakinimdan bir insan gibi geliyor bana bakalim artik bir yerde cikacak kim oldugu......ebruli kimsin sen??? |
|
S&B
|
|
![]() |
|
Dante ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 17 $uBat 2006 Location: Marmara BSY Status: Offline Points: 120 |
yok yaa ben de tanımıyorum adının ebru olma ihtimali yüksek ama tabi yaz geldi insanların canı sıkılıyor giriyolar internete birşeyler yazıyolar. bence ManadoLunun en unutulmaz dönemi 2020-2021 dönemidir o dönem unutulmaz |
|
![]() |
|
violinist ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 12 AGuStoS 2006 Location: malatya anadolu lisesi Status: Offline Points: 134 |
o da güsell... |
|
![]() |
|
4444 ![]() Yeni KaYdoLmuŞ ![]() Joined: 28 AGuStoS 2006 Status: Offline Points: 8 |
bence en unutulmuz dönem herkesin okuduğu dönemdir ama benim için tabiki 2001 2005 dönemi özellikle 11fend çok mütiş eğlenceliydi
|
|
![]() |
|
SaMMeDahL ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 30 MaYIs 2006 Status: Offline Points: 103 |
4444 seni çıkaramadım ben???
|
|
![]() |
|
BELFAGOR ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 28 $uBat 2006 Location: TÜRKİYE Status: Offline Points: 136 |
ismini vermek istemeyen masum 11 fen d li ayda yılda biri mesaj attı benim sayfaya oda ismini açıklamıyor |
|
![]() |
|
SeChiL ![]() Forum YetkiLiSi ![]() ![]() Joined: 06 EYLüL 2006 Location: malatya Status: Offline Points: 17 |
2003 mezunu olarak bizim dönemi söyleyebilirim ama kalite bakımından öyle miydi?tartışılır |
|
![]() |
|
mehdix ![]() Yeni KuLLanICI ![]() Joined: 29 Temmuz 2006 Location: ŞeYTaNDeRe Status: Offline Points: 246 |
tekrar mı söyleyeceğim yaw.2001-2005...........başka bişi yok.
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam
Only GOD Judge Me!!!!! |
|
![]() |
|
ferda ![]() dEmiRbaŞ kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 24 EYLüL 2006 Location: mersin Status: Offline Points: 6 |
2002 11fenC ;) sercan, kemalettin, yavuz, alper, ahmet.... bi yoklama defteri 50 kere çalınır mıı :)) ama ben caner, onur, sara, nilay gibi arkadaşların sınıfı da pek bi severdim şube f olcaktı sanırsam... |
|
life is my own to live my own way.
|
|
![]() |
|
onur ![]() Forum YöneticiSi ![]() ![]() Gary McKinnon Joined: 24 NiSan 2003 Status: Offline Points: 90 |
Te$ekkurler Ferda.Seni burada gordugume cok sevindim.
|
|
![]() |
|
CanerboY ![]() Forum YöneticiSi ![]() ![]() Prison Break effect ; recursive acronym Joined: 19 MaRt 1903 Location: İnönü / Elektrik Elektronik Status: Offline Points: 484 |
bil mukabele
|
|
![]() |
|
![]() |
|
jay jay johnson ![]() Yeni KuLLanICI ![]() Joined: 10 KaSIm 2006 Status: Offline Points: 37 |
ewet bazı dönemler iyi olabilr ama 9/e nin dönemi bence çoooooooooook daa ii olcek
|
|
hayatı paylaşmak için ii günler benle olanların kötü günler kimle olursa olsun
|
|
![]() |
|
delikorsan ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 11 HaZiRan 2004 Location: dErSaNe KöŞeLeRi Status: Offline Points: 781 |
JAY JAY MERAK ETTiM.SEN BU iYi DÖNEM DEYiNCE NE ANLIYOSUN Ki KENDi DÖNEMiNDEN BU KADAR EMiNSiN
|
|
BİZ KIRMIZI PABUÇLU ŞİRİN KIZLARLA DANS ETMESİNİ DE BİLİRİZ,KARTAL'IN UÇMADIĞI,ŞAHİN'İN YUVA YAPMADIĞI YERDE,ÖLÜMLE DANS ETMESİNİ DE...
|
|
![]() |
|
jay jay johnson ![]() Yeni KuLLanICI ![]() Joined: 10 KaSIm 2006 Status: Offline Points: 37 |
muhtemelen genelin anladığını
|
|
hayatı paylaşmak için ii günler benle olanların kötü günler kimle olursa olsun
|
|
![]() |
|
delikorsan ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 11 HaZiRan 2004 Location: dErSaNe KöŞeLeRi Status: Offline Points: 781 |
GENELiN ANLADIGI HOCALARLA OLAN DiYALOGLAR,iCTENLiKLER,SINIF VE ARKADAS ORTAMI DA.AMA SINIF ORTAMINDAN COK O DÖNEMDEKi BÜTÜN SINIFLARIN BiRBiRiYLE UYUMLU OLMASI.EFSANE HOCALARIN O DÖNEM iCiNDE YER ALMASI,SOSYAL FAALiYETLER
![]() SENi BiRAZ BiLGiLENDiREYiM DEDiM ![]() |
|
BİZ KIRMIZI PABUÇLU ŞİRİN KIZLARLA DANS ETMESİNİ DE BİLİRİZ,KARTAL'IN UÇMADIĞI,ŞAHİN'İN YUVA YAPMADIĞI YERDE,ÖLÜMLE DANS ETMESİNİ DE...
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |