![]() |
Malatya’daki Müzik grupları |
Post Reply ![]() |
Author | ||
bennington ![]() Yeni KaYdoLmuŞ ![]() ![]() Joined: 09 NiSan 2005 Location: MaLaTYa Status: Offline Points: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 09 NiSan 2005 at 15:22 |
|
bildiklerinizi paylaşın arkadaşlar burada potansiyel ünlü var!!! ilgilenller beni memnun eder... |
||
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!
|
||
![]() |
||
delikorsan ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 11 HaZiRan 2004 Location: dErSaNe KöŞeLeRi Status: Offline Points: 781 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
![]() |
||
![]() |
||
wHiPLaSh ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 04 KaSIm 2002 Location: SamSun Status: Offline Points: 208 |
|
malatyada nu metal....ne diyelim hsyırlısı
![]() |
||
![]() |
||
delikorsan ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 11 HaZiRan 2004 Location: dErSaNe KöŞeLeRi Status: Offline Points: 781 |
|
ARKADAŞIN HEVESİNİ KIRMA
![]() |
||
![]() |
||
bennington ![]() Yeni KaYdoLmuŞ ![]() ![]() Joined: 09 NiSan 2005 Location: MaLaTYa Status: Offline Points: 5 |
|
o potansiyel var buradakilerde du hastı bilen bayağı insan var demek ki rammstein dinliyolar bana da öyleleri lazım...
|
||
|
||
![]() |
||
uKeLa_ESki ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 17 MaRt 2005 Location: İnönü ÜniVerSiteSi(mLt) Status: Offline Points: 0 |
|
:) nu metal bi eleman bulabilirim...beN elektro calıyoRum ama anaDoLu roCk :) neSe habeRLeşeLim...
|
||
siqimde diil sanal şeyler...
|
||
![]() |
||
wHiPLaSh ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 04 KaSIm 2002 Location: SamSun Status: Offline Points: 208 |
|
![]() ben de yıllardır gitar çalıyorum ve gördüğüm kadarıyla adamlar piyasa çalıp rock müzik yapıyoz diyolar umarım senin de Anadolu Rock'tan kastın Haluk Levent falan diildir :P Erkin Koray Cem Karaca'ya sözüm yok ama.. ![]() |
||
O.M.Ü
uzak dur yakınıma... |
||
![]() |
||
uKeLa_ESki ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 17 MaRt 2005 Location: İnönü ÜniVerSiteSi(mLt) Status: Offline Points: 0 |
|
taBiiKi haYır...peNteGRam,maVi saKaL,eRKiN koRaY...deMeK isTeDiĞiNi aNLaDım...
|
||
siqimde diil sanal şeyler...
|
||
![]() |
||
|
|
||
|
||
![]() |
||
usta ![]() Yeni KaYdoLmuŞ ![]() ![]() Joined: 09 AGuStoS 2005 Location: istanbul Status: Offline Points: 1 |
|
tarzi türü bosverin siz baslayin yapmaya adini baskalari koysun. herkese de hayirli olsun
![]() |
||
![]() |
||
CanerboY ![]() Forum YöneticiSi ![]() ![]() Prison Break effect ; recursive acronym Joined: 19 MaRt 1903 Location: İnönü / Elektrik Elektronik Status: Offline Points: 484 |
|
Küçük arkadaşım,
Neredeyse 10 yıldır bu işin ve piyasanın içinde olan, zamanında çeşitli gruplar kuran ve çeşitli işlere imza atan biri olarak burada yazabilme hakkını kendimde görüyorum. Menajerlerle aran iyiyse her şey olur.Müzikte yeteneğe, uyuma, sese fazla önem vermiyolar artık.Tanıdıkları olan bir yerlere geliyor ve bu yıllardır böyle.Önce bi albüm hazırlarsın, sonra verirsin parayı Kral da yayınlatırsın.Olmadı Dream Tv de yayınlatırsın.Sonra verirsin parayı bi kaç programa yeni bomba diye katılırsın gerisi gelir.Siyah giyen, mini etekli, bol makyajlı, güzel ama sesi berbat bi kız izledim TRT de.Sonra şu Hepsi isimli dangalaklar da var.Ben ses programlarıyla da uğraştığım için bu işin işleyişini çok iyi biliyorum.Stüdyoya girip sesleriyle öyle bir oynatıyolar ki karşınıza bi şaheser çıkıyor.Banu Alkan'ın kaseti gibi...Photoshop la resim düzenleme gibi sesleri düzenleyebiliyolar.Kaç kişi bunları canlı canlı konser verirken izlemiş; izlediyse beğenmiş? Piyasa bunlarla dolu.Ben canlı müzik yapmak istediğimde Malatya'daki neredeyse tüm işletmeler bana "Yanında bayan solist olsun, gel başla" dediler.Beni dinlemeden, tartmadan, biçmeden.Gel başla.Tabi ben bunu kabul etmedim, Sonraları Malatya'nın büyük bir kafesi bana ücretimi 5 milyon eksik ödedi; ben de tutup geri kalanını onlara hibe ettim.İyice tiksindim Canlı Müzik sektöründen.İyi ya da kötü olmayı ayırt edemiyorlar; bunun çok kolay bi kanıtı var.Karşıdakinin çok sevdiği bir parçayı berbat çalın, sizi saatlerce alkışlar.Bilmediği ya da sevmediği bir şarkıyı harika çalın yüzünüze bön bön bakar.Zamanında grup grup gezmiştik, tek tek belli yerlere gelip belle şeyler de denedik aslında.Ama ben sıkıldım, ve zaten hiç sevmedim bu müzik piyasasını.Malatya böyle büyük şehirler daha berbat.İçkili barlarda meze oluyosunuz millete. Şimdi bu yukarıdakileri tatmadığın belli, tanıdıkların varsa yüksel tabi; tarzıydı şusuydu busuydu bunlar hikaye.O iki menajeri tanıyosan (ki tanıma boyutun da önemli) ve bu altyapıyı kendinde görüyosan dene.Bu kadar yazmamın sebebi, ne zamandır konuyu görüyodum.İyi, güzel hoştu ama çok tozpembeydi.Dikkatli ol ve çok fazla da büyütme gözünde müziği.Hayatın müzik olmasın.Önemli bi şey olsaydı ben severdim müziği. Son olarak,
Eğer müziği çok seviyosan sana destek oluruz tabi, varsa mp3 ün yolla; dinleyelim dinletelim... |
||
![]() |
||
![]() |
||
poshet_chay ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 08 oCaK 2004 Status: Offline Points: 345 |
|
BİZLER SAĞDUYUMUZU BÜYÜKLERİMİZDEN YANA KULLANDIK...
Siz de ağabeyinizi dinleyin,feraha ulaşın... |
||
Antonio Fogaz zaro |
||
![]() |
||
HaHü ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 17 NiSan 2005 Location: Malatya Status: Offline Points: 129 |
|
yeni bir müzik grubu oluştu adı zilopilo kürtçe rap yapan bu grup 3 kişiden oluşuyor bunlar haso pirlo ve de ceboo
|
||
show no mercy...
|
||
![]() |
||
funny ![]() Yeni KaYdoLmuŞ ![]() ![]() Joined: 16 KaSIm 2005 Status: Offline Points: 12 |
|
Arkadaşlar Caner e aynen katılıyorum üstelik bu işin tadına da bakmış biri olarak fazla hayal kurmayın ve ayaklarınız yere sağlam bassın derim...Eğer kurallları biliyorsanız ve istekliyseniz e ne ala.... Yolunuz açık olsun, ama ben Malatya gibi karışık dinleyici potansiyeline sahip hatta ölçüp biçmeden şarkı tüketen dinleyici kitlesinin olduğu bi yerde size bol sabır ve azim diliyorum..Good luck...
|
||
![]() |
||
MyImmortal ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 28 Temmuz 2006 Location: Fazla Merak ii Deil Status: Offline Points: 36 |
|
Eheheh arkadaş müthiş yorumlamış |
||
![]() |
||
![]() |
||
magic_boy ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 06 AGuStoS 2006 Location: Manadolu 9-A Status: Offline Points: 59 |
|
yaa arkadaşlar şuanda anadolu lisesinde bi müzik grubu warr mı???
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |