![]() |
biR şiiR... |
Post Reply ![]() |
Page 123 6> |
Author | |
uKeLa_ESki ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 17 MaRt 2005 Location: İnönü ÜniVerSiteSi(mLt) Status: Offline Points: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 17 MaRt 2005 at 16:33 |
Oğlum; |
|
siqimde diil sanal şeyler...
|
|
![]() |
|
evanescence ![]() Forum YetkiLiSi ![]() ![]() Joined: 13 NiSan 2004 Location: MalatYa AnadoLu LiSeSi Status: Offline Points: 357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İŞTE CEM YILMAZ'DAN İSTİKBAL MARŞI:
Bakma, dönmez şafak vakti yurttan kaçan o alçak Dönmeyip Amerika'da, arlanmaksızın yaşayacak. O benim milletimin hırsızıdır, yurdu soyacak, Hortumladıkları benimdir, milletimindir ancak. Çalma kurban olayım hepsini, ey hırslı çakal Gariban halkımada bir pul, bırakacak kadar al Olmaz sana götürdüğün paralar sonra helal Hakkını vermezsen burdaki ortaklarının behemal Ben ezelden beri aç yaşadım, aç yaşarım Hangi hükümet beni kurtaracakmış? Şaşarım Kurumuş musluk gibiyim, ne akar ne taşarım Yırtsam da bir tarafımı, hiç görülmez başarım. Mali Krizler, yoluna örmüşse çelikten duvar, Benim cağız, ceğiz diyen bir hükümetim var Bağırsın korkma, nasıl işimize burnunu sokar Avrupa Birliği denen tek dişi kalmış canavar. Arkadaş, Meclise namusuyla çalışanları uğratma sakın İşe aldıracakların, olsun hep sana yakın Gelecektir, cezanı vereceği günler Hakkın Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın. Yaktığın yerleri orman diyerek geçme, tanı Çalışanı işten at, doldur kadroya yatanı Gözleri açık yatır seni kurtaran atanı Satılmadik o kaldı, durma satıver vatanı. Sermaye mutlu olsun, olsa da çevre feda Semizletin Apo'yu, mezarında dönsün Şüheda Uydurma kanunlarla Meclisten getirin seda Onbin Yıllık tarihe, yurdum ederken veda. Cümlenizin bu yurdu yok etmek mi emeli? Yediginiz herzelere başka ne demeli? Oyuverin altını, iyice sallansın temeli Yurdumun ki, sonunda vatandaş kükremeli.... O zaman durur belki gözümden akan yaşım O zaman doğrulur belim, yukarı kalkar başım O zaman boşa gitmez yıllar süren uğraşım HESABINI VERİP TE GİTTİĞİNİZ GÜN KARDAŞIM... Dalgalanın sizde dolar gibi şimdi ey suçlular Olsun artık soyguncuya vurulacak bir yular Ebediyen, öyle yok hesapsız bir iktidar Hakkıdır Garip yasamış vatandaşın da gülmek Hakkıdır ezilmiş milletimin aydınlık bir İstikbal..... |
|
...
|
|
![]() |
|
uKeLa_ESki ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 17 MaRt 2005 Location: İnönü ÜniVerSiteSi(mLt) Status: Offline Points: 0 |
beniMki biRaz dramaYDı oNdan sonra böLe bi ŞiiR :) eLine saGLık ne diiM :) asLıNDa güSeL beNimKiDe oKaN baYüGeNDeNDi ... |
|
|
|
![]() |
|
evanescence ![]() Forum YetkiLiSi ![]() ![]() Joined: 13 NiSan 2004 Location: MalatYa AnadoLu LiSeSi Status: Offline Points: 357 |
Burası şiiR Bölümü değil mi İsteyen İstedİği şiiRi yazmakta özgürdür
|
|
![]() |
|
@NdErToN ![]() Yeni KaYdoLmuŞ ![]() ![]() Joined: 19 MaRt 2005 Location: YaPaYaLnıZım Status: Offline Points: 1 |
nerdesin ula kaç senedir? yüzünü gören cennetlik oldu eva. ne iş uğrarmıydın yeğen buralar neyse hoş geldin diyorum ve başlıyorum.. gerçi benimki biraz inkilizce ama olsun. you’re too important for anyone |
|
Hayatta bildiğim tek gerçek kendisinin yalan olmasıdır..
|
|
![]() |
|
ok evanescence yeni şiirlerini bekliyorum o zaman tamam arkadasım... |
|
|
|
![]() |
|
Dennis_Rodman ![]() dEmiRbaŞ kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 18 NiSan 2004 Location: marmaris Status: Offline Points: 330 |
alaaam amy lee.. Y belki pek şiirsel bi kadın deil ama gercekten şair olunacak bi kadın..
|
|
-WhERe iS My MinD?- "Never was not.. Never will be..." ------------ ------------------ |
|
![]() |
|
benDeN siZe ok ...aMa bu soN...
|
|
|
|
![]() |
|
saol uKeLa fotograflar için
|
|
![]() |
|
![]() |
|
...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
...
|
|
![]() |
|
reCa edeRim ...eVaNSCeNce haYRaNLarı biRLeŞiiiii...N !!!!
|
|
|
|
![]() |
|
MiSafiR ![]() MiSafir ![]() SiLinmiŞ üYeLik |
![]() |
|
![]() |
|
delikorsan ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 11 HaZiRan 2004 Location: dErSaNe KöŞeLeRi Status: Offline Points: 781 |
GÜZEL KIZ
![]() |
|
![]() |
|
Bu başlığa yakışan güzellerden biridir amy lee yani erkeklerin tabiri ile şiir gibi kız
|
|
...
|
|
![]() |
|
delikorsan ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 11 HaZiRan 2004 Location: dErSaNe KöŞeLeRi Status: Offline Points: 781 |
HANİ RESMİ.SANA ZAHMET RESMİNİ Bİ EKLESENE.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
...
|
|
![]() |
|
VALLA DEDİKLERİ KADAR DA VARMIŞ
![]() |
|
![]() |
|
Bu adam o güzelim kızın sevgilisi
![]() |
|
...
|
|
![]() |
|
gulaazad ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 22 oCaK 2004 Location: Marmara Üniversitesi Status: Offline Points: 305 |
bu kadın kim ya ilk defa görüyorum.
şiir başlığı diye girdim neler çıktı. ben de bir şiir yaziyorum izninizle "Bir ben bileceğim oysa Ne afat sevdim Bir de ağzı var dili yok DiYarbekir Kalesi".. |
|
"Bizde yasanmı$ değiL ya$anmamı$ hayatLar hazindir; ya$anmami$ hazin hayatLarin adresinde aniLarim aciLarim icin agLamaya yiLLardir ihticayim var!"
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 123 6> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |