![]() |
9/E [2006/2007] |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Author | |
rosewild ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 17 aRaLıK 2005 Status: Offline Points: 38 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
canım arkadaşım violinist kavgada beni yalnız bırakmadığın ve destek olduun için çooook tşk.. umarım bi daha böyle bi şey başıma gelmez çünkü gerçekten küçüklere karışmak bana göre değil ama önemli olan kardeşimizin özür dilemesiydi |
|
![]() |
|
MyImmortal ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 28 Temmuz 2006 Location: Fazla Merak ii Deil Status: Offline Points: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
SLimOnur ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 03 KaSIm 2006 Location: Finlandiya Status: Offline Points: 21 |
Bir insan canının sıkıntsını nasıl giderebilir?
![]() |
|
SLim
|
|
![]() |
|
jay jay johnson ![]() Yeni KuLLanICI ![]() Joined: 10 KaSIm 2006 Status: Offline Points: 37 |
bilmiom ama sevgili violinist galiba türk edebiyatını selahattin hoca 4 düşürdü sözlülerin 80 80 galiba
|
|
hayatı paylaşmak için ii günler benle olanların kötü günler kimle olursa olsun
|
|
![]() |
|
SLimOnur ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 03 KaSIm 2006 Location: Finlandiya Status: Offline Points: 21 |
Bizim sınıftakiler nolcak halimiz notlarda? Niye bütün öğretmenler bize savaş açmış durumda bazı nedenleri kendimizde arayalım? |
|
SLim
|
|
![]() |
|
jay jay johnson ![]() Yeni KuLLanICI ![]() Joined: 10 KaSIm 2006 Status: Offline Points: 37 |
baba aslında belkide biz çalışmıo olabiliriz dicem ama kimseyi bilemem hani örn ben eşşşşek gibi çalışsamda yine ii alamıom
|
|
|
|
![]() |
|
violinist ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 12 AGuStoS 2006 Location: malatya anadolu lisesi Status: Offline Points: 134 |
biliorum 4 düştüğünü zati...çok da önemli diil edebiyatın 4 düşmesi...
|
|
![]() |
|
yo yanlızca gördüğüm için sölim dedim başka bi maksadım yok bişe sorcam sizin kompozisyondan yazılınız varmıydı
|
|
|
|
![]() |
|
Millet Ne yapıorsunuz tatilde hiç sesiniz sedanız çıkmıyor ?
![]() |
|
SLim
|
|
![]() |
|
ulan çıksa nolcak ahada bitti tatil beni hiiiç mi hiiç kesmedi bu tatil
|
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 234 |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |