![]() |
2001-2005.......FEN/D |
Post Reply ![]() |
Page <1 14151617> |
Author | |
*E*N*D*Û*L*Ü*S* ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 22 Temmuz 2006 Location: T.C. Status: Offline Points: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADAŞLAR BU MESAJ SINIFIMIZIN FORUM SAYFASINA YAZDIĞIMIZ 300. MESAJ. 1. MESAJIMI HATIRLARSINIZ ''ONLY HUMANS'' DEMİŞTİK BU İSTİSNALAR DIŞINDA BÜYÜK ORANDA GERÇEKLEŞTİ. SAYFAMIZA YAZAN HERKESE YAZDIĞI HER HARF TUŞLADIĞI HER TUŞ KADAR TEŞEKKÜR EDERİZ. 2001-2005 FEN/D NOW AND FOREVER |
|
![]() |
|
mehdix ![]() Yeni KuLLanICI ![]() Joined: 29 Temmuz 2006 Location: ŞeYTaNDeRe Status: Offline Points: 246 |
EYWALLAH KARABULUT
|
|
![]() |
|
mehdix ![]() Yeni KuLLanICI ![]() Joined: 29 Temmuz 2006 Location: ŞeYTaNDeRe Status: Offline Points: 246 |
selamun aleykum arkadaşlar.. kurban tatilinde gönülde dota turnuvası varmış.biri ayrıntıları yazsın ..okuyam ki ona göre gelip gelemeyeceğimiz belli olsun.. hepinize ii dersler. (önder bugün kü vizen nasıl geçti)) |
|
![]() |
|
SaMMeDahL ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 30 MaYIs 2006 Status: Offline Points: 103 |
Bir Şafaktan bir Şafağa
Bir akşamdan bir akşama Merhaba demeden daha Bu gitmeler gitmek değil Eğil dalga bükül demir Güzelliğin gerçek değil Penceren kör Kapın kitli Bu bendeki seyir değil.... Eğil Salkım Söğüt Eğil Bu benimki sevda değil Eğil Yğmur Rüzgar Eğil Bu benimki sevda değil.... |
|
![]() |
|
SaMMeDahL ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 30 MaYIs 2006 Status: Offline Points: 103 |
Yarim Salmış Efkarını Mapusa
Kendisi gelmez acep yollar kışmı..?? Hasret Başını Eğermiş Adamın Mapustan kalkan uzun bir havayım şimdi Mapustan kalkan uzun bir havayım..... |
|
![]() |
|
*E*N*D*Û*L*Ü*S* ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 22 Temmuz 2006 Location: T.C. Status: Offline Points: 132 |
![]() |
|
![]() |
|
Terketmek ne kadar kolay
Sen kolay olanı seçtin Önce benden sonra senden Sonra da aşkımızdan geçtin... Yıkılası demem sana Yıkılma ki ölmeyesin... Neler ceker insan neler Bir düş ki sen göresin.. Her sevgide bin ah ettim Gençliğime eyvah ettim Bİlmem ki ne günah ettim Bilemem bilmemem gülemem ben Yalan dünyada |
|
![]() |
|
armoniyak ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 01 HaZiRan 2005 Location: malatya anadolu lisesi Status: Offline Points: 93 |
endülüs arkadaşım lütfen sadece ifade koyma duygularını belirt yoksa brave arkadşımız çok kızıyooo
![]() |
|
TEOMANYAK
|
|
![]() |
|
canım sen işine baksana.alla alla yaww.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
armoniyak ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 01 HaZiRan 2005 Location: malatya anadolu lisesi Status: Offline Points: 93 |
ben bakıyorum işime CANIMMM seni ilgilendirmez |
|
TEOMANYAK
|
|
![]() |
|
Senin işin insanların burda ne yazdığını denetlemek ve bunları düzeltmek mi.?Ayrıca o ifadeler de kullanılmak için varlar.Yalnız kullanıldığı zaman birilerine uyarı verilsin diye değil.Buna kim karşıysa o gelsin ne diyecekse desin.Bu iş sana düşmez.Hem ben şahsen o ifadeden anlamam gerekenlerin anladım.Bundan sonrası da seni ilgilendirmez.Aslında sana bi ifade de ben kullanmak isterdim ama sadece ifadeyle anlayacak biri değil gibi görünüyorsun.O nedenle bu kadar yazı yazıyorum.Hadi bizi daha fazla rahatsız etme.
|
|
![]() |
|
Ardın sıra koştum dönersin diye
Kıyametler koptu sen hiç duymadın Gece gündüz geçer hayalin hayalin gözümden Güneşim karardı sen hiç bilmedin Koparıp göğsünden uzat yüreğini Kurusun gözyaşlarım mahşere kadar Nelere değiştim senin hayalini Bilseydin kalırdın sonsuza kadar bırak üstüme gelsin çıplak ateşin günahkar ruhumu yaksın da geçsin dağıtsın içimde kalan ne varsa savursun külümü döksün de geçsin Yürürüm Gecede Yanarım senin için Bilirüim yine de Sen asla dönmeyeceksin. |
|
![]() |
|
Şimdi saat sensizliğin ertesi
Yıldız doğmuş gökyüzü ay-aydın Avutulmuş çocuklar çoktan sustu Bir ben kaldım tenhasında gecenin Avutulmamış bir ben... Şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim Ki bu yaşlar Utangaç boynunun kolyesi olsun Bu da benden sana Ayrılığın hediyesi olsun... Soytarılık etmeden güldürebilmek seni Ekmek çalmadan doyurabilmek Ve haksızlık etmeden doğan güneşe Bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi Mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun... Şimdi iyi niyetlerimi Bir bir yargılayıp asıyorum Bu son olsun be.. bu son olsun! Buda benim sana Ayrılırken muazeretim olsun! Şimdi saat yokluğunun belası Sensiz gelen sabaha günaydın!. İşi-gücü olanlar çoktan gitti Bir ben kaldım voltasında sensizliğin Hiç uyumamış bir ben... Şimdi dişlerimi sıkıp Dudaklarıma kanamayı öğrettim Ki bu kızıl damlalar Körpe yanağında bir veda busesi olsun Bu da benden sana Heba edilmiş bir aşkın Son nefesi olsun.. Kafamı duvara vurmadan Tanıyabilmek seni Beyninin içindekileri anlayabilmek Ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü Bütün saatleri öylece dondurabilmek için Çıldırasıya paraladım kendimi Lanet olsun! Artık sigarayı üç pakete çıkardım günde Olsun be! ne olacaksa olsun! Bu da benim sana Ayrılırken şikayetim olsun! |
|
![]() |
|
Armoniyak mısın nesin kendi işine bak.Sammedahl , endülüs yakışır..
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam
Only GOD Judge Me!!!!! |
|
![]() |
|
EYVALLAH ŞENER.
|
|
![]() |
|
yawww agzi olan konusuyo.yetmiyomus gibi bi de bize karisiyolar hem de kendi sayfamizda.. |
|
![]() |
|
Ay ışığı vurmuş
Toprak yanıyor Toprağın üzerine Kimler düşüyor Kimse bu yangını Görmüyor duymuyor Onun için mi dağlar Yıldızlar ağlıyor Oy benim canım Yaralı ceylanım Henüz yolun başında Solup giden baharım Ay ışığı vurmuş Toprak kanıyor Dudağının kıvrımından Gözüm nereye sızıyor Bu kaçıncı baharım Başlamadan bitiyor Onun için mi dağlar Yıldızlar ağlıyor |
|
![]() |
|
Ölüm her aklıma geldiğinde
Ah edip, vahedip inleme Bu halinle tanrıyı incitmiş olacaksın Ecel kapını çaldığı zaman, evi telaşa verme O geldiği zaman, sen gitmiş olacaksın Korkma yürü |
|
![]() |
|
Ard-arda bilmem kaç zemheri geçti
Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu Dışarıda gürül gürül akan bir dünya Bir ben uyumadım, kaç bahar leylim Hasretinden prangalar eskittim Karanlık gecelerde kendimden geçtim Saçlarına kan gülleri takayım Bir o yandan bir bu yandan Elma yanaktan Açar kan kırmızı yedi verenler Kar yağıyor bir yandan Savrulur karaca dağı savrulur zozan Bak bıyığım buz tuttu, üşüyorum ben Zemheri de uzadıkça uzadı Seni baharmışsın gibi düşünüyorum Seni diyarbekir gibi düşünüyorum |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 14151617> |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |