![]() |
11 Fen-A 2004-~~ |
Post Reply ![]() |
Author | |
omar ağa ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 20 aRaLıK 2005 Location: malatya Status: Offline Points: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 27 Ekim 2006 at 13:43 |
s.a yeni sayfaya herkes yardım etsin unutulmasın bu destan |
|
BENİM TEK DOSTUM YİNE BENMİŞİM
BARBAROSOMARPAŞA |
|
![]() |
|
C806 ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 15 Ekim 2005 Location: istanbul Status: Offline Points: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a.s evetttt ömer aga haklısın burdan devam etmeliyiz.... eee anlat bakalım bu senen nasıl gidiyor? sınavlarla derslerle okulla aran nasılll? hadi hoşçakal allah a emanet olll |
|
ne halim varsa gördüm...
|
|
![]() |
|
omar ağa ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 20 aRaLıK 2005 Location: malatya Status: Offline Points: 40 |
A.s.iidir.sen napıyon...işler nasıl gidiyor...benim dersler berbat yav...aynı biz hazırlıktayken olduğu gibi.....seninkiler nasıl gidiyo....millet te haber verde buraya yazsınlar ....bi tek burda görüşebiliyodum sizinle zaten...valla işler kesat .....
![]() |
|
BENİM TEK DOSTUM YİNE BENMİŞİM
BARBAROSOMARPAŞA |
|
![]() |
|
C806 ![]() Yeni KuLLanICI ![]() ![]() Joined: 15 Ekim 2005 Location: istanbul Status: Offline Points: 37 |
ii sayılır ya Allah aşükürler olsun benim dersler. daha kolay tabi sizinkinden millete hbr vermeye çalışıom baklım gelirler inşllh yakında buraya.. sen sıkma canını ya halledersin inşllh Allah yar ve yardımcın olsun. |
|
ne halim varsa gördüm...
|
|
![]() |
|
ooo hala kimse yooookkk herkesin bayramı ve yeni yılı kutlu olsun... bayramla girdiğimiz yeni yılın her yılı bayram gibi olur inşallah.. öptüm herkesi... |
|
ne halim varsa gördüm...
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |