![]() |
11 FEN D 2005 |
Post Reply ![]() |
Page <1 678 |
Author | |
blashromeo ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 07 NiSan 2006 Location: ARTIK ZEYNA GEZGENİNDEYİM Status: Offline Points: 78 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KULAĞIMA İYİ ŞEYLER GELMEDİ..MURTİ SEN DEĞİL.. BİLMİYORUMM.. LİSE3 E OLAN BAZI HADİSELER VE OKUL BİTTİKTEN SONRA OLAN BAZI HADİSELER BAZI KİŞİLERİN ÖZRÜNÜ MECBURİ KILIYOR..PİN..ÖZÜR DİLEMEN GEREKMİYOR MU? OTURDA Bİ DÜŞÜN EĞER GAMSIZSAN DİLEME AMA 4 SENENİN HATRI VAR KIZI O KADAR ÜZDÜNÜZ BAR ÖZÜR DLEYİN BU KADAR DA YÜREĞİNİZ OLSSUN OKUL BİTİNCE Mİ ORTALİĞİ YAKMAKLA OLUYOR????** |
|
![]() |
|
mehdix ![]() Yeni KuLLanICI ![]() Joined: 29 Temmuz 2006 Location: ŞeYTaNDeRe Status: Offline Points: 246 |
blashromeo haklı. o günlerde ben malatyada değildim ama herşeyi biliyorum.biz o olanlara göz yumduk daha sennle konuşuyoruz sen bize bana dede demeyin diyorsun. bencede bi özür borcun var ama bunu nasıl yaparsın bilmem. yaparkende onu incitmemelisin.özür dilesende yine onunla aran yani normal arklığın eskisi gibi olmazda borçlusun.. |
|
İmzam Yok Parmak Bassam
Only GOD Judge Me!!!!! |
|
![]() |
|
mehdix ![]() Yeni KuLLanICI ![]() Joined: 29 Temmuz 2006 Location: ŞeYTaNDeRe Status: Offline Points: 246 |
"Kim bildi efalini Anda gördü Zatını
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam
Only GOD Judge Me!!!!! |
|
![]() |
|
blashromeo ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 07 NiSan 2006 Location: ARTIK ZEYNA GEZGENİNDEYİM Status: Offline Points: 78 |
ARKADASŞLAR NE BURASI ATİŞMA YERİ Mİ GENE DÜ GÜZELL BİZİM DAĞARCIĞIMIZI GELİŞTİRİN... ZEYNOOO HOŞGELDİN SELAMLAR |
|
![]() |
|
RaMsEs777 ![]() Yeni KuLLanICI ![]() Joined: 09 MaRt 2006 Status: Offline Points: 31 |
arkadaslar ammada karıstırmısınız eskı dosyaları gormeyelı.bosverın artık bunları yaaa.onunuze bakın artık.bırbırınızı kırmanıza hıc gerek yok
|
|
![]() |
|
4444 ![]() Yeni KaYdoLmuŞ ![]() Joined: 28 AGuStoS 2006 Status: Offline Points: 8 |
merhabalar fen d sınıfı gerçekten iyiydi ama ben pek özlemedim çünkü çok bilmişler de vardı orda bazıları sinir bozucuydu ama tabi çok sevdiklerim ve özlediklerim de var keşke bazı diğer arkadaşlar da siteye girseler neyse fen d liler hepinize selamlar
|
|
![]() |
|
BELFAGOR ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 28 $uBat 2006 Location: TÜRKİYE Status: Offline Points: 136 |
vay be buraya mesaj atanlar bile varmış kimsin yaw kendini tanıt teşekkür edelim |
|
![]() |
|
4444 ![]() Yeni KaYdoLmuŞ ![]() Joined: 28 AGuStoS 2006 Status: Offline Points: 8 |
merhaba bizim sınıfın yani 11 fen d nin en sevilen ve en arkadaş canlısı olanı sizce kimdi soruyorum işte meraktan
|
|
![]() |
|
BELFAGOR ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 28 $uBat 2006 Location: TÜRKİYE Status: Offline Points: 136 |
ben bir tahmin yapamadım sen biliyosun heralde çok merak ettim kimmiş acaba? |
|
![]() |
|
Gerçek 11 FEN D 2005 burda taklitlerinden sakının.
|
|
![]() |
|
SaMMeDahL ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 30 MaYIs 2006 Status: Offline Points: 103 |
Yangınlar
Kahpe fakları Korku cığlıkları Ve irin selleri aç yırtıcılar Suyu zehir bıçaklar ortasındasın Bir cana bir başa kalmışsın vay vay Pasatsız duldasız üryan Bir cana bir de başa Seher vakti leylim leylim Cellat nişangahlar aynasındasın Oy sevmişem ben seni Üsküdar'dan bu yana lo kimin yurdu He canim Çiçek dağı kıtlık kıran Gül açmaz çağla dökmez Vurur çakmaktaşı kayalarıyla Küfrünü medetsiz Munzur Şahmurat suyu kan akar Ve ben şairim... Namus işçisiyim yani Yürek işçisi Korkusuz pazarlıksız Kül elenmemiş Ne salkım bir bakış Resmin çekeyim Ne kinsiz bir rüzgar Mısra dökeyim Oy sevmişem ben seni! Ve sen daha demincek Yıllarda geçse demincek Bıcaklanmış dal gibi ayrı düştüğüm Ömrümüm sebebi ustam, sevgilim Yaram derine gitmiş Fitil tutmaz bilirim Ama hesap dağlarladır Umut dağlarla Düşün uzay cağında bir ayağımız Ham carık kıl çorapta olsa da biri Düşün olasılık, atom fiziği Ve bizi biz eden amansız sevda Atıp bir kıyıya bir zamanı Yarının çocukları gülleri için Herbirinin ayva tüyü için çilleri için Koymuş postasını Görmüş restini He canım Sen getir üstünü Oy Havar Muhammed, İsa aşkına Yattığım ranza aşkına Deeey dağları un eder ferhadın gürzü Benim de boş yanım hançer yalımı Ve zulamda kan ter içinde asi He desem koparacak dizginlerini Yediveren gül kardeşi bir arzu Oy sevmişem ben seni! |
|
![]() |
|
SaMMeDahL ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 30 MaYIs 2006 Status: Offline Points: 103 |
Biz üç kişiydik;
Bedirhan, nazlıcan ve ben Üç ağız, üç yürek, üç yeminli fişek Adımız bela diye yazılmıştı dağlara taşlara Boynumuzda ağır vebal, koynumuzda çapraz tüfek El tetikte kulak kirişte Ve sırtımız toprağA emanet Baldıran acısıyla ovarak üşüyen ellerimizi Yıldız yorgan altında birbirimize sarılırdık Deniz çok uzaktaydı Ve dokunuyordu yalnızlık Gece uçurum boylarında Uzak çakal sesleri Yüzümüze, ekmeğimize Türkümüze çarpar geçerdi Göğsüne kekik süredi nazlıcan Tüterdi buram buram Gizlice ona bakardık Yüreğimiz göçerdi Belki bir çoban kavalında yitirdik nazlıcan'ı Ateşböcekleriyle bir oldu kırpışarak tükendi Bir narin kelebek ölüsü bırakıp tam ortamıza Kurşun gibi, mayın gibi tutuşarak tükendi Oy nazlıcan vahşi bayırların maralı Nazlıcan saçları fırtınayla taralı Sen de gider miydin böyle yıldızlar ülkesine Oy nazlıcan oy can evinden yaralı Nazlıcan serin yayla çiçeği Nazlıcan deli dolu heyecan Göğsümde bir sevda kelebeği Nazlıcan ah nazlıcan Artık yenilmiş ordular kadar Eziktik, sahipsizdik Geçip gittik, parka ve yürek paramparça Gerisi ölüm duygusu, gerisi sağır sessizlik Geçip gittik, nazlıcan boşluğu aramızda Bedirhan'ı bir geçitte sırtından vurdular Yarıp çıkmışken nice büyüK ablukaları Omuzdan kayan bir tüfek gibi usulca Titredi ve iki yana düştü kolları. Ölüm bir ısırgan otu gibi sarmıştı her yanını Devrilmiş bir ağaçtı ayışığında gölgesi Uzanıp bir damla yaş ile dokundum kirpiklerine Göğsümü çatlatırken nabzımın tükenmiş sesi Sanki bir şakaydı bu, birazdan uyanacaktı Birazdan ateşi karıştırıp bir sigara saracaktı Oysa ölüm sadık kalmıştı randevusuna ah O da nazlıcan gibi bir daha olmayacaktı Ey bedirhan; katran gecelerin heyulası Ey bedirhan; kancık pusuların belası Sen de böyle düşecek adam mıydın konuşsana Ey bedirhan ey mezarı kartal yuvası Bedirhan mor dağların kaçağı Bedirhan mavi gözleri şahan Zulamda suskun gece bıçağı Bedirhan ah bedirhan Biz üç kişiydik Üç intihar çiçeği Bedirhan, nazlıcan ve ben Suphi |
|
![]() |
|
zlpaYdlrMeN ![]() HatIRLI kuLLanICI ![]() ![]() Joined: 20 Ekim 2006 Location: $ehr-i kufran Status: Offline Points: 31 |
sonuç olarak?
|
|
![]() |
|
sen anlayamacan gibi geliyo.kim oldugunu bilsem zaten öyle gelecegi de kalmayacak ama bilmiyom.kim oldugunu söyle de ona göre davranayım.bakarsın baska tepki veririm de yanlıs olmasın
|
|
![]() |
|
samet olum aşık veyselin yolunda emin adımlarla ilerliyorsun afferin şu yukarıdaki örümcek kim yaw. |
|
![]() |
|
RaMsEs777 ![]() Yeni KuLLanICI ![]() Joined: 09 MaRt 2006 Status: Offline Points: 31 |
beyler naber??
|
|
![]() |
|
normal senden? |
|
![]() |
|
ııdır abı nolsun .tatildeyız eylenıyoruz.
|
|
![]() |
|
OOOOOOO belfagor yada taha gündoğar seni malatya sokaklarında görmek isteriz.burada sanal alemde olmuyo böylee. O ÖrümCek dediğin kişiyi merak mı ettin gel bi ara gönül'e tanıştıralım seni madem öğrenmek istiyon..samo ben sana öm den yazarım(FMY) ok? buraya yazmazdım ama neyse yaa 2 kişi ilerletin bakalım..mungo seni endülüsün sayfasına bekleriz.ken ii bak 604..aeo |
|
İmzam Yok Parmak Bassam
Only GOD Judge Me!!!!! |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 678 |
Tweet
|
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |